Selecteaza dispozitivul
Alegeți dispozitivul
și selectați produsele de potrivire
×
customer devices Dispozitivele mele
customer devices

Nu există dispozitive salvate

Vom salva automat dispozitivele căutate, în timp ce economisiți timp și primiți promisiuni personalizate.

Mergeți la: Dispozitivele mele
added device
Dispozitive selectate:
customer devices
Dispozitive selectate:

Powerbank Baseus Blade 20000mAh, 100W, 2xUSB + 2xUSB-C - Putere mare de încărcare și capacitate mare într-un singur dispozitiv

Baseus
Produs indisponibil
  • Capacitate mare și putere de încărcare - Bateria cu o capacitate de 20000mAh și o putere de încărcare impresionantă de 100W permite încărcarea repetată a smartphone-urilor, tabletelor, laptopurilor și altor dispozitive mobile.
  • Echipat cu 4 porturi (2 USB-A și 2 USB-C) și un afișaj practic care arată nivelul de încărcare și timpul rămas de încărcare. În plus, certificatele RoHS, FCC și CE confirmă utilizarea în siguranță și conformitatea cu normele.
  • Ușor și portabil - Datorită greutății reduse (490 g) și grosimii mici (18 mm), acest powerbank compact devine un tovarăș de călătorie de încredere, mereu gata să ajute în situațiile în care avem nevoie de o sursă suplimentară de energie.
  • Possibilitatea de a încărca simultan până la patru dispozitive și protecții avansate împotriva suprasarcinii, descărcării excesive, supraîncălzirii și scurtcircuitului.
419,95 LEI
Stoc epuizat
 

Powerbank Baseus Blade 20000mAh 100W în culoare neagră

O putere impresionantă într-un powerbank compact

Acest dispozitiv modern are o baterie cu o capacitate de 20000mAh, caracterizată prin puterea de încărcare mare (100W) și 4 porturi - 2 porturi USB-A și 2 porturi USB-C. Pe suprafața powerbank-ului se află un afișaj care arată nivelul rămas de încărcare. Datorită greutății reduse (490g) și construcției subțiri (18mm), este un companion ideal în călătorii. Dispozitivul are certificate RoHS, FCC și CE și a câștigat premiul Red Dot Award Design Award 2022.

Power bank Baseus

Acest powerbank are o construcție ușoară pe care o poți lua cu tine oriunde! Cântărește doar 490g și este fabricat din materiale ABS și PC. Este, de asemenea, mai subțire decât un laptop standard (18mm). Se caracterizează printr-un design minimalist, are o textură delicată și o mânere confortabilă. Pe suprafața dispozitivului se află un buton ascuns cu o lungime de 0,6cm, iar powerbank-ul este stabil și antiderapant.

Power bank Baseus

Capacitate mare

Cu o capacitate de 20000mAh, poți încărca telefonul de mai multe ori! Acest powerbank se descurcă bine atât în călătorii, cât și în situațiile în care lipsesc sursele de curent. Bateria se poate încărca ușor prin portul tip-C, economisind timp și energie. Un MacBook Pro 13 se va încărca până la 39% în doar 30 de minute la o putere maximă (65W). O încărcare completă la o putere de 100W va dura doar 90 de minute, iar la o putere de 30W - 180 de minute.

Power bank Baseus

Afișaj

Powerbank Baseus Blade este echipat cu un afișaj încorporat care arată în timp real nivelul de încărcare în procente și timpul rămas pentru încărcare. Afișajul afișează, de asemenea, timpul necesar pentru încărcarea powerbank-ului și timpul de funcționare rămas.

Power bank Baseus

Powerbank universal

Poți încărca până la patru dispozitive simultan și să împarți cu familia și prietenii. Produsul nostru nu numai că îți permite să încarci smartphone-urile, dar și tabletele, laptopurile și difuzoarele. Colaborează cu majoritatea dispozitivelor populare alimentate prin USB-A/USB-C. Cu ajutorul tehnologiei BPSII, oferim încărcare rapidă, iar cipul de control ajustează curentul la dispozitiv, protejându-l de daune. În plus, powerbank-ul nostru are numeroase protecții împotriva suprasarcinii, descărcării excesive, tensiunii prea mari, supraîncălzirii și scurtcircuitului.

Power bank Baseus

Securitatea este fundamentală

Powerbank-ul nostru este foarte rezistent, fabricat din materiale durabile și rezistente la uzură. Are numeroase certificate și standarde de siguranță și calitate naționale. Senzorul de temperatură NTC monitorizează inteligent temperatura dispozitivului. Poți să-l iei cu tine în călătorii, deoarece respectă standardele internaționale de siguranță și poate fi folosit la bordul avionului.

Power bank Baseus

Setul include:

● Powerbank
● Cablu de încărcare

Compatibil cu următoarele modele de baterii
    Compatibil cu următoarele dispozitive
    arrow-up
      Date tehnice
      capacitate:
      20000 mAh
      Putere:
      Type-C1 + Type-C2: 65W + 30W , Type-C1/2 + USB1/2: 65W + 30W , Type-C1 + Type-C2 + USB1/2: 45W + 30W + 18W
      Tipul celulei:
      Li-Poly
      Intrare:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A (max)
      Starea:
      Neu
      Culoare:
      Negru
      Garanție:
      12 Monate
      Producător:
      Baseus
      Dimensiuni:
      16,2 x 14,3 x 1,8 cm
      Greutate:
      490 g
      Model:
      PPDGL-01
      Putere de iesire:
      5V/9A Max
      Eficienta conversiei:
      75%
      Ieșire:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A , USB1/USB2: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 5V/3A, 9V/3A 12V/2.5A Max
      Codul produsului:
      PPDGL-01
      Feedback și întrebări ale clienților
      Exprimă-ți opinia
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      nota medie
      Exprimă-ți opinia
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Acest produs nu are încă o părere. Fii primul care o evaluează.

      Pentru a adăuga un comentariu, trebuie să fii autentificat și să ai produsul achiziționat.

      ×
      comments icons

      Vă mulțumim că ați adăugat opinia dvs., în curând va fi disponibilă pe cardul produsului.

      închide
      întrebări frecvente
      Capacitatea bateriei (mAh) poate fi mai mare?
      Vedea
      Este posibil să utilizați baterii de capacitate mai mare. Capacitatea bateriei este exprimată în mile de amperi oră (mAh), cu cât valoarea capacității este mai mare, de exemplu 3000 mAh, cu atât timpul de lucru poate fi atins cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce ne crește mobilitatea și eficiența.
      Cum să alegi power bank?
      Vedea
      1. Capacitatea bateriei în telefon Cel mai important lucru pe care trebuie să-l verificăm este capacitatea bateriei telefoanelor noastre și poate varia de la puțin peste 1000 mAh până la 4000 mAh. Vă rugăm să rețineți că există o pierdere inevitabilă de energie în timpul procesului de încărcare, care poate reduce performanța reală a bancului de alimentare cu până la 75%. Acesta este un fenomen complet natural și trebuie luat în considerare.
      2. Power bank pentru smartphone - ce parametri ar trebui luați în considerare? Dacă aveți un telefon care permite încărcare rapidă, merită să alegeți un adaptor de alimentare care acceptă încărcarea 2.1A sau QC 3.0, permițându-vă să încărcați de până la două ori mai repede decât cu alte modele. Totuși, vă rugăm să rețineți că, dacă telefonul nu este compatibil cu acesta, opțiunea de încărcare rapidă nu ne va ajuta de nimic.
      Ce este Ultra Charge?
      Vedea
      Încărcarea rapidă Ultra Charge se bazează pe trei profiluri de încărcare - 5/9/9/12V. În funcție de dispozitivul pe care îl conectați, puteți fi sigur că este aleasă corectă tensiunea de încărcare și intensitatea este cât mai mare. Tehnologia garanteaza o incarcare sigura si rapida indiferent de dispozitivul conectat. Cu Ultra Charge putem încărca majoritatea smartphone-urilor de la 0 la 100% în 1-1,5 ore.
      Este conectat un cablu la power bank?
      Vedea
      Fiecare adaptor de alimentare vine cu un cablu USB-Micro-USB sau USB-C (vezi specificatii) care poate fi folosit pentru incarcarea adaptorului de alimentare iar daca telefonul are o priza potrivita poate fi incarcat si prin acest cablu.